dimarts, 17 d’abril del 2018

UN GESTO DE CALOR

El 9 d'abril ens ha visitat "Un gesto de calor", que és una ONG de Gavà que ajuda els refugiats de Síria. La Mònica i la Isabella ens han explicat que algunes persones escapen del seu país que està en guerra buscant una vida millor, cap a Europa. Molts viatgen amb unes barques defectuoses, amb un motor de poca potència i amb més gent del compte. Han de pagar moltíssims diners, tot i que són pobres. Alguns moren a l'intent i quan estan a prop de terra es llencen a l'aigua per poder arribar, però no saben nadar. Les hermilles que porten de vegades són falses.

"Un gesto de calor" han fet algunes campanyes com recollida d'abrics polars i de bolquers. A més estan intentant ajudar un poble molt petit de Síria que va ser destrossat (el poble Yazidí). Per Sant Jordi vindrà un noi yazidí amb la seva família que ha fet els dibuixos d'un llibre que es vendrà durant la diada, explicant la seva experiència com a refugiat.
Donem les gràcies a la Mònica i a la Isabella per explicar-nos com ajuden als refugiats. Ens vam quedar tots impactats i impactades.

1 comentari:

  1. Quan vaig escoltar lo de Síria me vaig quedar en el cor partit.

    ResponElimina